Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Bonte GraphicsKorteweg 30
6431GA Hoensbroek

Telefoon:

0455284399

E-mail:

Website:

www.bontegraphics.nl

KvK:

Openingstijden:
Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 18:00 uur. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan u graag te woord!

Specialiteiten:
Onze diensten

- Vertalingen
Wij kunnen iedere gewenste taal tegen een aantrekkelijk prijs vertalen voor u. Of het nu gaat om West-Europese talen of Oost-Europese talen, Arabisch, Aziatisch, Perzisch, Hebreeuws, Japans of Chinees. Wij verzekeren u van een goede vertaling die aansluit op uw doelgroep. Doordat de professionele vertalers in het land van de doeltaal wonen bent u zeker van een sterk geschreven en goed vertaalde tekst.

- Tekstwissels
Wij verzorgen de tekstwissel van uw document, zodat de lay-out van uw boek, catalogus, brochure, leaflet, handleiding of productverpakking in alle gewenste talen ongewijzigd blijft. Hierbij staan wij garant voor een perfecte typesetting en houden uiteraard rekening met alle opmaakeisen die gesteld worden aan de desbetreffende taal. U kunt bij ons tevens terecht voor het kundig en goedkoop vertalen van teksten naar iedere taal.

- Formule typesetting
Wij zijn gespecialiseerd in wiskundig en natuurkundig formulezetwerk. Als uitgangspunt nemen wij uw bronbestand, dit kan aangeleverd worden in welke vorm dan ook. Zelfs uitgeprinte of handgeschreven documenten kunnen hiervoor als basis dienen. Door onze expertise zijn wij in staat om de formule typesetting van eenvoudig tot zeer hoog niveau uit te voeren.

- Drukwerk
Wij leveren snel, professioneel en goedkoop drukwerk. Wilt u uw briefpapier, brochure, enveloppen, folders of flyers drukken? Mag dit niet veel kosten, maar wilt u wel verzekerd zijn van hoge kwaliteit drukwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U heeft ruime keuze uit diverse papiersoorten, verschillende printtechnieken en dat tegen een hele scherpe prijs, ongeacht de grootte van de oplage.
Wij bedrukken niet alleen papier, ook voor de bedrukking van vlaggen, banners, reclameborden, stickers en kleding kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsomschrijving:
Bent u op zoek naar een specialist voor de verwerking van uw documenten naar een andere taal? Hecht u veel waarde aan een consistente typesetting van uw drukwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen voor een perfecte vertaling, tekstwissel, typesetting en drukwerk van uw boeken, brochures, catalogi, flyers, handleidingen, verpakkingen, visitekaartjes, etc.

U kunt bij ons terecht voor het verwerken van iedere taal, al dan niet met wiskundig en natuurkundig formulewerk.

Wij garanderen:

Transparante prijzen
Deskundigheid in alle talen
Snelle levertijden
Persoonlijke benadering
Jarenlange ervaring
Discretie

Social Media

Bonte Graphics is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.