Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Van Ek & Krijnen Advocaten

uw zaak de hoofdzaakRaadhuisplein 12
6411HK Heerlen

Telefoon:

045-5718800

Fax:

045-5716552

E-mail:

Website:

http://www.vanekadvocaten.nl

KvK:

14110791 / 14131718

Specialiteiten:
- arbeidsrecht
- (jeugd)strafrecht
- vreemdelingenrecht
- sociaal zekerheidsrecht (bijstand, wao, wia, wajong)
- civiel recht (huurzaken, bouwzaken, koop en verkoop)
- personen- en familierecht (scheiding, omgang, gezag, erkenning, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing minderjarigen)

Bedrijfsomschrijving:
Van Ek & Krijnen Advocaten profileert zich als een laagdrempelig kantoor met een goede service en een uitstekende kwaliteit. Het kantoor werkt met relatief lage tarieven van 120 euro tot ongeveer 160 euro per uur. Per zaak en per cliŽnt wordt bekeken welk tarief passend is. In voorkomende gevallen kan een vast tarief voor een zaak worden afgesproken.

Als u rechtshulp nodig heeft, kunt u via de website of per telefoon vrijblijvend contact opnemen voor het maken van een eerste afspraak. Een eerste afspraak is gratis!Social Media

Van Ek & Krijnen Advocaten heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.